Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!


woensdag 29 februari 2012

Workshop Scherpe Puntjes

Vanochtend een verstandskies laten verwijderen en voel mij niet helemaal geweldig. Maar vanmiddag met Gerrie van de bee maar even naar het Hobbyhoekje. Zij begint een nieuw project en gaat hier stof voor uitzoeken.
Zaterdag ga ik met Ans, mijn buurvrouw en quiltmaatje, een workshop doen “Scherpe puntjes” van Jacqueline de Jonge. De bedoeling is dat we wat voorbereiden zodat we gelijk kunnen beginnen.
Deze stoffen ga ik gebruiken.


De nieuwe serie van Moda Battle Hymn waar ik in een van mijn vorige logjes al over sprak. Zo mooi ……. Misschien niet voor de hand liggend, maar ik denk dat het mooi wordt. En nu alles gesneden is liggen deze stapeltjes klaar. (sorry krijg hem niet gedraaid).
De patronen zijn bijna getekend op patroonpapier. Ben benieuwd hoe dat gaat werken, omdat ik altijd met luierinlegvelletjes werk. Maar het zal ongetwijfeld helemaal goedkomen. Vandaag maar even op mijn gemakje afmaken.
Etten-Leur, we komen eraan.

3 opmerkingen:

Lida zei

Veel plezier en als je weer zo'n dwarse foto hebt, eerst even naar links draaien, dan weer terug met rechts en dan komt hij wel goed, hoe het werkt weet ik niet, maar het werkt, groetjes
Lida

Guusje, zei

Mooie stoffen en wat een leuke workshop ga je volgen. Ben benieuwd. Sterkte met je getrokken kies.

Ritainquiltland zei

Lijkt me een heel interressante workshop. Ik doe nl. ook alle moeilijke blokken op luierinleg.
Sterkte met de na-pijn.