Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!


zondag 12 februari 2012

100

De eerste 100 vingerhoedjes zijn een feit.
Gisteravond weer een hele partij  geknipt dus daar kan ik mee verder. 
Het lijstje dat ik gemaakt heb voor een paar weken terug werkt wel. Het helpt gewoon als je blokken geknipt klaar hebt liggen. Je pakt het sneller op, ook als een tussendoortje, bijvoorbeeld tijdens eten koken. Van het boerenwijffie zijn er weer 3 blokken klaar, nou ja, bijna dan. Het hengsel van het mandje moet er nog op. Dat ligt klaar, maar om te appliqueren moet ik rustig voor gaan zitten.
Vandaag zijn de jongens nog op de uiterwaarden te vinden en draaien nog een paar rondjes. Met muziek, koek en zopie is het goed toeven daar. En vanaf morgen kunnen deze waarschijnlijk weer in het vet.
Ik hoop op weinig gladheid morgenochtend als heel Nederland weer aan het werk, school of anderszins op pad gaat! Doe rustig aan!

5 opmerkingen:

Lida zei

Ja die kunnen wel in het vet, hier is het weer een witte wereld en ik hoop dan ook dat er goed gestrooid wordt vannacht, want het zal best glad zijn! Je vingerhoedjes zien er echt heel lief uit en je blokken zijn ook weer heel goed geslaagd! Succes met de steekjes,
Lida

Annelies zei

Prachtige hoedjes !

Guusje, zei

Wat een mooie hoedjes, en wat een leuke schaatsquilt. Je FW blokken zijn prachtig.

Ada zei

Wat gezellig dat je je hobby kunt delen met je vader ....het is een prachtige quilt.De vingerhoedjes zijn ook schattig

Cisca zei

Wat een mooie vingerhoedjes! Lijken me inderdaad een lekker tussendoortje. Je schaatsquiltje is een leukerd!
Groetjes, Cisca