Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!


maandag 27 februari 2012

Over tot de orde van dag.

Gisteren een heerlijke rustig dagje gehad. Koffie drinken met oranjekoek in Workum, lekker gewandeld langs het IJsselmeer en even een kijkje genomen in de haven van Starum. Je gelooft het niet maar het ligt nog vol met ijs. Prachtig gezicht toch?
De laatste foto is zaterdag gemaakt. Een stralende dag zonder enige bewolking.
Afgelopen weekend ook weer wat blokken getekend en geknipt van mijn boerenwijffie.
Het werkt echt goed als ik dat voorbereid heb liggen en pak het eerder op. Vanavond hebben wij weer bee bij Wilma. Kan ik mooi deze voorgeknipte blokken meenemen. Nu goed nakijken of ik alles bij me heb. De vorige keer wilde ik werken aan een stitchery, maar helaas, het verkeerde garen meegenomen. Toen heb ik maar lekker idee├źn opgedaan in de boeken en tijdschriften. Ook geen straf.

4 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Heerlijk! oranjekoek in Workum, ik ben dol op die echte Friese koek, en Workum, Jopie Huisman, leuke foto,s ook.

Guusje, zei

Dat is zeker een mooi gezicht al dat ijs nog op het water.

Lida zei

Wow, wat een schitterend gezicht dat ijs met de zon erop! Lekkere wandeling geweest! En altijd fijn als de blokken klaarliggen, ik vergeet nogal eens mijn handwerkbril! Groetjes
Lida

Marians Quiltblog zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.