Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!


zondag 5 februari 2012

Bezoekje Vijfhuizen

Zo zag het er gistermorgen uit toen wij op pad gingen naar Vijfhuizen. Koud, - 18 gr. Maar het zag er ozo prachtig uit.


Eerst naar Veenendaal waar we Gerrie ons bee-maatje hebben opgehaald.
Het rijden viel mee, hoewel tussen Veenendaal en Utrecht de weg wel wat glibberig was. Zo rond 11.00 uur kwamen we aan en na eerst een welverdiende kop koffie te hebben genomen konden wij ons storten in het walhalla wat stofjes heet. Ogen kwam je tekort. Een ook de mannelijke quilters hebben zich van hun beste kant laten zien. Wat was het mooi wat er tentoon werd gesteld (of is dit geen goed Nederlands ?).

Bij Quilt-it-Dotty heb we de hoedjesquilt van Supergoof kunnen bewonderen, wat een werk en wat een beauty. En aan de andere kant van de stand hing de applecore van Lia. Deze eenvoudige patronen geven zo’n leuk effect. Ik heb nog het stempelkussen in de donkere kleur gekocht. Toch wel makkelijk die kleur. Met de witte inkt zie je het niet altijd goed.
En dit zijn mijn aankopen:


Diverse stofjes voor vingerhoedjes, klosjes en mijn boerenwijffie. Een ondergrondje voor een paasquiltje. Ideaal zijn die kleine scrappakketjes.


Ik heb weer een paar kaarten bij het Quiltersgilde gekocht. Altijd leuk om die bij een cadeautje te doen of met een verjaardag te versturen.


En voor in mijn quilthuisje een paar kleine patroontjes van Cora’s Cottage. Wat een geweldig leuke quiltwinkel stond er in haar stand.


Vanmiddag komen mijn ouders gezellig bijkletsen en als het goed is brengen ze de quilt mee die mijn vader heeft gequild. Nog even wachten dus. Wij kleden ons nu dik aan en gaan eerst lekker de dijk op en genieten van het uitzicht in de uiterwaarden.
Fijne zondag!

5 opmerkingen:

Ritainquiltland zei

Altijd leuk, zo'n dagje.
Maar wat lees ik nu, een quilt die je vader heeft gequilt?
Daar ga je vast nog wel wat over vertellen.Ik ben benieuwd.

Annelies zei

Wat heb je leuke aankopen gedaan. Fijne zondag !

Lida zei

Heerlijke aankopen allemaal en wat een schitterende foto's van jullie winterse omgeving! Fijne wandeling en veel plezier vanmiddag, groetjes
Lida

Guusje, zei

Wat een mooie aankopen heb je gedaan. Lijkt me geweldig om daar heen te kunnen gaan.

Ann zei

I love the first photo of the snow covered street. Nice purchases also.