Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!


donderdag 22 maart 2012

Wat een dag!

Gisterochtend rond half 11 reed ik richting Dieren. Het was rustig op de weg, zonnetje scheen, radio zachtjes aan, heerlijk.
Het was al aardig druk in de hal en de quilts hingen allemaal in een ruimte. Soms wel erg dicht op elkaar. Dat was wel een beetje jammer, omdat sommige quiltjes dan niet goed tot hun recht komen.
Er waren veel quilts met kippen, koeien, varkentjes, katten, uiltjes, vlinders etc. Veel kleine artquilts. Het was allemaal heel divers.
Hieronder een klein overzichtje.

Na een lekkere cappuccino en een tosti ging ik op pad naar Atelier Bep. Bep is tijdens de tentoonstellingsdagen in de middag geopend. Het was het cadeautje van de dag!

Bep had al bezoek, Lotte uit Arnhem. Ik schoof aan de tafel bij, kopje thee erbij, kletsen over de tuin, Juultje en Lotje, het weer, vakantie en natuurlijk over quilts en lapjes stof. Op mijn gemak heb ik kunnen neuzen in het winkeltje. Hieronder wat foto’s die ik gemaakt heb. Met toestemming van Bep en Lotte.
Lotte zit hier in een prachtig boek te bladeren en inspiratie op te doen.

Ondanks het vroege seizoen ziet de tuin er zo mooi uit.

Uiteraard heb ik ook wat uit het winkeltje meegenomen.
Het was een dag met een gouden randje. Bedankt Bep en Lotte voor jullie gezelschap. De batterij is weer opgeladen.

7 opmerkingen:

Judith zei

Hm lekker hoor om daar even in de tuin te mogen zitten!

Annelies zei

Wat zal dat een heerlijke dag zijn geweest.

Margreet zei

Klinkt erg gezellig ! Ik wou dat ik erbij was geweest.....Dankjewel voor de leuke foto's, mooie tentoonstelling is het volgens mij. Groetjes, Margreet

Lida zei

Wat een heerlijke dag en dan ook nog lekker kunnen genieten van die mooie tuin en een prachtige buit binnen gehaald! Veel plezier met je steekjes
Lida

Guusje, zei

Wat heb je een leuke dag gehad en veel moois gezien en gekocht.

Gerrie zei

Mooie knoopjes, bekende stofjes, veel leuke dingen en natuurlijk een notitieboekje. En prachtig weer als een kroontje op deze dag.....
Lfs Gerrie

quilting Jeannet zei

Leuk zulke uitjes Marian, dat zijn de pareltjes van het leven denk ik dan maar, heel gewoon en toch zo bijzonder!