Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!


zondag 11 maart 2012

Weer een weekend

En er is weer een weekend voorbij. Voor het eerst een weekend sinds 7 weken dat ik geen werk bij me had. Heerlijk was dat en ik had mij van alles voorgenomen. Helaas, mijn lijst te groot en het weekend te kort. Maar ondanks dat lekker aan geklungeld met van alles en nog wat. Boodschapjes die niet wekelijks terugkomen maar wel nodig zijn, tijdschriften gelezen die er al een eeuwigheid lagen, een voetbalwedstrijd gezien van mijn DS, lekker gegeten bij vrienden, bezoekje aan mijn ouders en heel veel vingerhoedjes voor geknipt.
 Inspiratie op gedaan uit dit schitterende boek dat gisteren met de post kwam.  
En vandaag, op dringend verzoek van mijn mannen, zelfgemaakte lasagna gemaakt, een lekkere salade en een goed glas wijn.

En dan ziet dat er zo uit
Vanavond een paar rijtjes met vingerhoedjes maken. Een mooie afsluiting van het weekend, toch?

3 opmerkingen:

Ada zei

Zo te zien heb je geweldig weekend gehad met allemaal gezellige kleurtjes vingerhoedjes
En ook je lasagne en salade zal heerlijk gesmaakt hebben

Lida zei

Helemaal goed gedaan, genoten van alles wat je deed en lekker ontspannen, zo moet eigenlijk ieder weekend zijn! Groetjes
Lida

Guusje, zei

Het ziet eruit als een heerlijk weekeinde. Lekker doen waar je zelf zin in hebt.