Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!


dinsdag 10 april 2012

Paasweekend

Ja wat heb ik zoal gedaan met dit lange weekend. Eigenlijk heel rustig aan en relaxt.
1e paasdag een ontbijt/brunch gemaakt voor mijn kids en aanhang.


De ontbijttafel en als je goed kijkt zie je achterin nog net een stukje van een plastiek zak van Petra Prins. Niet goed opgeruimd dus!

Daarna gezellig bij elkaar gezeten voordat iedereen weer de deur uitging om familie en vrienden te bezoeken of te werken. Er even uitgelopen maar dat was geen succes omdat mijn voet vreemd doet en niet vooruit wil.  ’s Avonds lekker gekookt voor maar 3 personen. Dat scheelt veel werk i.p.v. de gebruikelijke 8 op dit soort dagen.
Gisteren vroeg uit de veren en blokken voorbereid voor mijn quilt uit het boek van Willyne Hammerstein. Het was slecht weer, mijn DH was zijn racefietsen zomerklaar aan het maken (er komen weer een paar cyclo's aan) dus ik kon heerlijk met mijn lapjes in de weer. Muziekje op de achtergrond en natuurlijk een spelletje Wordfeud.
Gerri is wel heel goed hierin.

Bosjes gezellige tulpen op tafel met witte "blauwe" druifjes en dit is het eindresultaat van een middagje patchen.

Sinds kort volgen wij de serie The Killing. Als je van de Millenium trilogie houdt is dit zeker een aanrader. Verschillende verhaallijnen, intriges en spanning. Gisteravond 2 afleveringen gekeken. Het zijn er in totaal 20 en wij zijn nu op de helft.

Zoals je ziet heb ik genoten van een heerlijk rustig weekeinde zonder meubelboulevard, autoshow of tuincentrum. Niet dat ik hier iets op tegen heb, het is inmiddels een soort traditie die zo is gegroeid, maar ik geniet juist van deze dagen omdat het tempo op een lager pitje staat en je echt in de relaxstand kan gaan. Ik weet dat er altijd mensen zijn die moeten werken in de gezondheidszorg, ploegendiensten, campingbeheerders en noem ze allemaal maar op. Gelukkig hebben zij  andere momenten dat ze in de relaxstand kunnen gaan.

Afgelopen week ben ik bij ons in de Prot. Gemeente naar een doopjurkententoonstelling geweest. Maar daarover later meer.

Fijne dag verder en tot snel weer met een blogje!

5 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Jeetje wat mooi Marian! enne....deze campingbeheerster had het dit keer ook errug rustig met de Pasen hoor.....dat was wel anders dan vorig jaar.

Lida zei

Dat was een prima Pasen! Eerst gezelligheid en daarna lekker rustig! Ook hier een uitgebreid ontbijt en tweede paasdag op bezoek, maar verder lekker bezig met steekjes en favoriete tv serie kijken! Fijne dag
Lida

Gerrie zei

Wat een prachtige 'blokjes' heb je gemaakt. Ontzettend benieuwd naar het geheel......echt héééél mooi. Ook een rustig paasweekend met fanatiek wordfeud, sorry!
Liefs Gerrie.

Guusje, zei

Wat zijn je blokken mooi geworden, lijkt me zeker een heel werk om ze zo mooi uit te zoeken maar dan heb je ook wel erg mooie blokken. Zo te lezen heb je een heerlijk weekeinde gehad.

Ada zei

Wat een prachtige blokken en wat een heerlijkheid om even zo lekker ontspannen te kunnen werken aan een mooie nieuwe quilt

Je Paastafel ziet er ook heel gezellig uit.