Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!


zondag 4 december 2011

Sinterklaas

Eindelijk de tijd en energie om een berichtje te schrijven. De laatste weken waren zeer heftig en alle energie vloog weg. Niet alleen het verlies van een vriendin maar ook een familiedrama van een collega hebben mij en ons gezin diep geraakt. En de vragen over het hoe en waarom en wat is er gebeurd komen elke keer weer naar boven. Je gedachten dwalen af en concentratie is ver te zoeken.  Daarnaast was het op mijn werk megadruk. Ik heb 2 weken 5 dagen gewerkt in plaats van de normale 3 dagen. 
En zo ook het quilten en bloggen. Het was echt een ver van mijn bed show. Af en toe las ik een blog van mijn favorieten en ik ben vorige week nog naar de Rijnhal geweest. Bijna een thuiswedstrijd!

Gisteravond hebben wij Sinterklaas gevierd. Dankbaar dat ik dit samen met de kinderen, aanhang en mijn ouders heb mogen vieren. Een hele gezellige avond waarbij wij het Sinterklaaspel hebben gespeeld. Veel plezier en gelachen om gekke cadeautjes en de strijd die losbarstte om toch die ene verwarmde ijskrabber te bemachtigen. De ijskrabbers waren overigens ruimschoots aanwezig. Voor iedereen had ik nog wat extra’s en ook mijzelf wat verwend. 
Weliswaar zelf ingekocht maar ik geniet er niet minder om.

Vandaag de blogs bijlezen en zo langzaam aan de draad weer oppakken.

Fijne middag!

2 opmerkingen:

Annelies zei

Ik wens je heel veel sterkte met alles !
Fijn dat je er toch weer toe bent gekomen te bloggen.
Leuke kadootjes !

Guusje, zei

Sterkte met alles en wat fijn dat je toch Sinterklaas hebt kunnen vieren en leuke cadeaus heb gekregen.