Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!


maandag 26 december 2011

Passen en meten

2e Kerstdag. Vandaag een heerlijke dag voor onszelf. Ik ben wat gaan stoeien met mijn huisjes en met EQ7.
Het patroon had ik van Jantine, maar zoals ik al in een eerder logje aangaf vind ik 7,5 cm. wel heel erg klein. Dus na wat gefröbel, gemopper en een vreugdekreet dat het toch gelukt is heb ik nu huisjes van 10 cm. En het komt uit mijn eigen EQ7. Geweldig toch? Ik begrijp alleen niet waarom het "unnamed" wordt genoemd. Ik heb het blok toch echt een naam gegeven. 

En zoals jullie zien wordt het de foundationmethode. Vanavond maar in het voren tekenen, stofjes bij elkaar zoeken, knippen en plakken en wie weet is het eerste huisje een feit.
Nu ga ik lekker koken voor mij en mijn lief. 2 Zoons zijn met mijn zus mee naar de wintersport en de oudste zoon is met zijn vriendin bij haar familie vandaag. Wij kunnen dus heerlijk samen genieten van een rustige, simpele maaltijd. Het wordt een pasta met basilicumsaus, pijnboompitten en een salade. 
Fijne avond

5 opmerkingen:

Gea zei

Ik zie het al: jij bent er helemaal klaar voor!
En die pasta smaakt vast heerlijk. Eet smakelijk.

Lida zei

Mmmmm, dat klinkt goed, hier worden het sandwiches met kalkoen, sla en mayo! Maar wat goed van jou dat je het huisje al zo hebt voorbereid, ik print er dan altijd gelijk een hele stapel uit naai op het papier, gaat lekker vlug! Succes met je bouwplannen! Groetjes
Lida

KijkDaarIs zei

ja hoor ..ook hier het huisjes virus!!..;0)
Ben beniuewd..je bent er in ieder geval helemaal klaar voor!!
Fijne dag

Guusje, zei

Dat ziet er goed uit. Knap hoor dat je hem zelf groter hebt getekend ben benieuwd naar je eerste huisje.

Jantine zei

Hé leuk, het is je gelukt! Petje af! ZO zie je maar, EQ7 lijkt een bos waar je de weg niet kunt vinden en nu heb je het toch al een beetje ontgonnen.
Rood en wit zijn mijn favoriete kleuren!