Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!


maandag 19 december 2011

Van stal gehaald

Ook dit jaar heb ik mijn kerststalletje onder de kerstboom gezet. Toen de jongens nog klein waren heb ik deze eens gemaakt. De stofjes voor de Drie Koningen liggen nog steeds in een doosje te wachten om tot een popje te worden gecreƫerd. De schaapjes zorgen nog steeds elk jaar weer voor veel hilariteit. Mijn zus kwam eens rond de kerstdagen met Luna, een jonge pup binnen. Luna vloog regelrecht de kerststal in en vrat een schaapje in een keer op. Je snapt ik ben zuinig op de rest van de kudde maar ook al zijn de jongens nu groot, ze kunnen niet nalaten er af en toe mee te dollen.

Vanavond kerstkaarten schrijven.


3 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Ohhh, ja, deze heb ik ook nog Marian! maar ze waren een beetje aangegeten door de motten, dan si een houten toch handiger. Ik heb hier ooit workshops in gegeven. Het blijft heel sfeervol!

groetjes, Jeannet

Ans zei

Wat een leuk stalletje. Ik ben helemaal weg van stalletjes Een trauma uit mijn jeugd jaren. Toen zeurde ik ook om een stalletje. Maar volgens mijn moeder mocht dat niet, omdat wij niet katholiek waren. Groetjes, Ans

Guusje, zei

Leuk stalletje, ik heb hem dit jaar niet opgezet omdat Philana nog te wild is maar volgend jaar dan komt hij er zeker weer bij want ik mis hem.