Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!


maandag 7 november 2011

Post en post met verdriet

Vrijdag bracht de post dit tijdschrift. Echt genieten van het sfeertje in dit blad.

Zaterdag bracht de post deze enveloppe met verrassing. Het laatste deel van de “knoopjesclub” van Lynette Anderson. Leuke gezellig kerstblokken. Ik heb er pas een af maar volgend jaar wordt het ook kerst. Ik heb eerst de cursus applicatie afgewacht.

En vandaag hele verdrietige post. Een vriendin heeft afgelopen vrijdag besloten dat het leven geen zin meer voor haar heeft. Het hele weekend stond in het teken van haar en haar gezin. We zijn ontwricht, boos, hebben onbegrip en veel verdriet. Maar bovenal heerst het gevoel van “waarom”.
En voor het eerst ook had ik het gevoel “wat doe ik toch met al die lapjes”. Maar vanmiddag wat steekjes gedaan en er kwam weer wat rust over me. Nog een zware week te gaan.
Fijne avond

4 opmerkingen:

Ans zei

Wat erg Marian van je vriendin, ik snap dat het niet te bevatten is.Maar bedenk dat je vriendin het nog moeilijker heeft gehad, voordat zij dit besluit nam. En dat zegt iemand die zelf ook eens in zo'n dal heeft gezeten, dat de zon alleen nog maar zwart was. Voor mij kwam de ommekeer toen ik op de richel van de afgrond stond, en niet meer verder wilde. Als ik dan zo'n verhaal lees als de jouwe, dan kan ik die pijn weer voelen. Heel veel sterkte.Groetjes, Ans

Annelies zei

Veel sterkte Marian.

Guusje, zei

Heel veel sterkte wat moet dat moeilijk zijn.

Judith zei

Ook ik heb een vriendin die haar leven beƫindigd heeft. Ik heb met heel mijn hart gehoopt dat zij eindelijk haar zielenrust gevonden had. Wat moet een mens wanhopig zijn om dit te kunnen doen. Ik wens haar gezin en haar omgeving heel veel troost en begrip toe. Sterkte De komende tijd