Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!


zondag 30 oktober 2011

Ahoy Rotterdam

Gisteren met drie quiltvriendinnen een bezoekje gebracht aan de handwerkbeurs in Rotterdam. Het was erg druk in Ahoy er waren dan ook veel activiteiten te doen en het liep vol met allemaal kleine Mega Mindy's . Nadat we begonnen met een kopje koffie hebben we heerlijk rondgeslenterd op de beurs. Veel gezien en idee├źn opgedaan. Er waren, dacht ik, minder quiltwinkels aanwezig. Kan ook aan mij liggen hoor. Er was heel veel te zien op het gebied van borduren en breien. Heel verleidelijk! Ik heb een paar mooie stofjes gekocht, een paar tijdschriften en een heel leuk boek met mooie quilts erin. Deze kende ik nog niet.Morgenavond eindelijk weer bee bij Wilma. Vanmiddag maar eens kijken wat ik mee zal nemen.

Fijne middag.
Marian

1 opmerking:

Guusje, zei

Mooie aankopen heb je gedaan, ik kijk altijd uit naar Zwolle daar ga ik al jaren naartoe sinds het begin vind het altijd heerlijk om lekker rond te neuzen.