Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!

dinsdag 5 januari 2016

Verleidingen!

En zo staan we weer in een nieuw jaar. Nog een redelijk maagdelijke agenda, hoewel die zich langzaam maar zeker weer vult met werk, verjaardagen, eetafspraken, bee’s  enzovoorts.
Ik wens jullie in alle opzichten


De afgelopen weken is mijn werk doorgegaan. Dit betekende weinig vrije tijd en dus lagen mijn lappen te schreeuwen om aandacht. En ik verzeker je ik heb wat lappen liggen.
Daarnaast komen er allerlei verleidingen via Facebook, en het wereld wijde web binnen. Randje per week volg ik wel maar heb me niet laten verleiden. Ook niet laten verleiden tot de 365 Challenge. Ook al heb ik mij ingeschreven en ga de patroontjes bewaren, voor ooit.
Ook niet laten verleiden tot de mandjesgroep.

Wel laten verleiden tot de Jules bij Bossche Quilts & Meer.
Ook laten verleiden tot een cursus Dear Jane en appliqueren bij Bossche Quilts & Meer gegeven door niemand minder dan Juud (klik).
Ook laten verleiden om in augustus naar Birmingham te gaan.
Ook laten verleiden om deel te nemen aan de stoffenclub van Petra Prins.

Oh,oh allemaal moeilijk te weerstaan en zo kom ik het jaar wel door.

Nog even een terugblik op tweede kerstdag. Deze hebben wij samen met mijn dierbaren gevierd. Wat een rijkdom om iedereen zo om mij heen te hebben. Zo’n dag met een gouden randje.


Morgen is mijn vrije dag en ik ga even naar het Zweedse warenhuis, gelukkig maar een kwartier rijden hiervandaan. Ik krijg binnenkort een nieuwe kast in de woonkamer en moet e.e.a. gaan opruimen. En de opruimmogelijkheden bij Ikea zijn onuitputtelijk.

De thee is klaar, muziek aan en terwijl mijn maatje zich buigt over het fietsdoel voor deze zomer ga ik nog wat steekjes zetten.

Tot blogs!
Quiltgroet,
Marian

1 opmerking:

Thuis bij Tjits zei

Ha Marian! Wat knap van je om al die creatieve verleidingen te weerstaan, maar je hebt gelijk je moet keuzes maken om nog een beetje rust te vinden..
Heerlijk om je dierbaren met kerst om je heen gehad te hebben, een mooie dag om te herinneren.
Veel plezier morgen bij het Zweedse warenhuis, ik was daar vorige week sinds hele lange tijd en zag weer allemaal leuke en handige dingetjes.

Van de winterfoto's op mijn blog ga ik inderdaad kerstkaarten maken, ik dacht nu moet ik erbij zijn met die sneeuw hihi..

Liefs, Tjits