Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!


woensdag 11 juli 2012

Effe bijpraten


Dat is weer even geleden. Hectische tijden hier in the Eaglesnest. De middelste heeft inmiddels vakantie en de jongste is net terug van stage. Gezellig druk weer in huis. Hoewel…… de rommel die ze met zich meebrengen is niet om aan te zien. En daartussen huppelt een DH met krukken rond die helemaal niet tegen rotzooi kan. En ik? Ik ben net zo’n schipper die overal tussendoor moet laveren.
Vandaag is de eerste gipswissel geweest. De stand van de voet is weer een beetje bijgesteld en op naar de volgende 2 weken. Als het een beetje meezit reizen we over 2 weken voor ca. 10 dagen af naar mijn zus in Italiƫ. Nog maar niet teveel op verheugen, het kan zomaar anders!
Intussen ben ik nog wel met mijn lapjes bezig. Heel veel hexjes geknipt voor in mijn vakantie. Nog 1½ week werken en ik heb lekker 3 weken vakantie. Ik hoop dat het weer dan wel wat beter is. Ben ook nog met hartjes bezig voor de fancy fair van de kerk.

Mijn collega heeft een andere job en morgen is na 7 jaren onze laatste echte dag samen. Ik ben met een quiltje bezig. De top is klaar, nu nog dubbelen en quilten. Voor morgen heb ik dit hartje gemaakt. Het is van dezelfde stof als het quiltje. 


Samen met een kaart wordt het een gezellig cadeautje.  

Afgelopen week stonden mijn Annabelles nog prachtig in de voortuin. Helaas hebben de buien van zondag er geen goed aan gedaan. En de stortbuien die er gisteren overheen kwamen was de genadeklap. 
Wat doen jullie hier eigenlijk tegen? Iets omheen zetten? Men zegt dat dat ook niet goed is omdat de takken dan gewoon bij wind kunnen afbreken. Ook hoorde ik van Gerrie dat ze er een parasol boven zet. Nog een tip van Gerrie en mijn overbuurman: het water uit de bollen schudden. 
Ach misschien moet je de natuur zijn gang laten gaan.

Maar deze hortensia mag er ook wezen.

Fijne avond.

3 opmerkingen:

Lida zei

Schattig cadeautje en laat je DH de dames maar aanpakken en mopperen en jij geniet gewoon ervan dat zij weer thuis zijn! LOL! En ik zou ook gewoon het water eruit schudden, want die parasol blijft nu toch niet staan met die wind!
Maar mooi ziet alles er wel uit!
Sterkte de laatste weekjes en ik hoop dat je vakantie doorgaat! groetjes
Lida

Ans zei

Het is toch ook weer lekker als de kids weer at home zijn. En de rommel verdwijnt vanzelf wel weer. Wens je DH sterkte en ik hoop voor jullie dat de vakantie door gaat. Wat een schattig hartje heb je gemaakt!

Guusje, zei

Wat een leuke cadeaus en wat een prachtige hortensias heb je, ik heb een soort plastic rekje om mijn pioenrozen staan misschien ook iets voor de hortensias? Ik weet het nog niet want mijn hortensias zijn nog aan het groeien. Leuk dat iedereen weer thuis is en de eerste gipswissel is geweest, ik hoop dat jullie straks op vakantie kunnen.