Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!


zondag 22 juli 2012

Hartjes


Terwijl mijn jongste zoon de familie de stuipen op het lijf jaagt door in deze out-fit (ik heb toestemming!)met zijn vriendin en haar familie de Zwarte Cross te bezoeken heb ik mijn roze stofjes voor de dag gehaald. 
Ik heb voor de fancy fair van de kerk beloofd hartjes, veel hartjes, te zullen maken. Hulptroepen heb ik ook al ingeschakeld. Dit is het voorlopige resultaat.
Gerrie heeft ook al veel hartjes gemaakt. Ik heb ze niet allemaal op de foto maar je kunt ze hier zien. (even naar beneden scrollen).
En dit zijn de hartjes van Rija (geen blog).


Morgen weer een gips wissel voor mijn DH en dan hoop ik morgenavond de koffer te kunnen pakken om dinsdag in de loop van de dag naar het zuiden te vertrekken. 2 Dagen rijden want ik moet het in mijn eentje doen. Ik heb een stuk of 6 boeken mee (makkelijk op de E-reader) en héééééél  véééééél hexjes.

Een mooie zomerweek toegewenst. Lekker buiten met ons quiltwerk. Daar hebben we veel te lang op gewacht.

Jakkes, die witte achtergrond gaat maar niet weg. Lida ik heb gedaan wat jij mij mailde maar is toch niet gelukt. Iemand nog andere tips?


Quiltgroet,
Marian

2 opmerkingen:

Lida zei

Sorry dat het niet lukt, maar ik wens je veel hartjes en veel plezier in je vakantie, doe voorzichtig en vooral GENIETEN, ook onderweg!
Groetjes
Lida

Guusje, zei

Weet je wat ik aan de witte achtergrond doe, ik kopieer mijn zin, verhaaltje en plak deze opnieuw in de log die ik wil plaatsen en eerst delete ik het stukje wat wit was, hopelijk kun je hier iets mee. Mooie hartjes heb je gemaakt.