Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!


zaterdag 9 juni 2012

Dat is balen!


De hele dag was de spanning hier in huis voelbaar. Het was net als vroeger: mijn mannen waren druk, onrustig, met elkaar in de weer, brandjes die ik moest blussen. We zeiden dan altijd tegen elkaar “er is zeker storm op komst”. En negen van de tien gevallen was dat dan ook zo.
De wind is gaan liggen maar de teleurstelling is heel groot met het verliezen van de eerste pot. Mijn oranje kaarsen en haarklip hebben niet geholpen.

Ik leef altijd mee maar ga er niet voor zitten en zit dus lekker in mijn hoekje en maak hier en daar wat steekjes. Er ligt genoeg op mij te wachten. Gisteren was ik jarig en ben ontzettend verwend. Niet met lapjes.  Altijd maar die lapjes zeiden ze. Ze wilden eens iets anders. Nou de missie is zeer zeker geslaagd. Zoals jullie wellicht wel weten lees ik ook heel graag. Maar de boeken kan ik bijna niet meer kwijt dus mocht ik gisteren een e-reader uitpakken. Na wat puzzelen heb ik er vandaag wat boeken op gezet.
Voor een klosje garen ging ik vorige week even langs Het Hobbyhoekje en heb gelijk dit leuke lapje gescoord. Leuk om blokjes te maken voor in mijn quilthuisje.
Nu lekker kopje thee zetten en verder met mijn steekjes.

Fijne avond.

Quiltgroet Marian

4 opmerkingen:

KijkDaarIs zei

tja het is balen..maar ik geef de hoop nog niet op hoor!!!
heel veel oranje woensdag ...dat helpt vast!!!...;0)
Fijn weekend

Ada zei

Alsnog Hartelijk Gefeliciteerd !
Wat een geweldig kado heb je gekregen !

Guusje, zei

Alsnog van harte gefeliciteerd en wat een prachtig cadeau heb je gekregen, het lapje is een schatje.

Ritainquiltland zei

Nog gefeliciteerd met je verjaardag. Wat een leuk lapje heb je gescoord. Ben benieuwd wat je daar van gaat maken.