Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!


zondag 18 mei 2014

Dagje Limburg!

Mijn maatje ging gisteren voor een trainingsrondje (nou ja, iets meer dan een rondje, 110 km) naar Limburg. Voor de verandering ben ik meegegaan en heb een bezoekje gebracht aan Jacqueline van The Log Cabin in Hilligensberg. Van Valkenburg is dat niet zo heel ver rijden.
Wat is de winkel prachtig geworden. Heel veel ruimte, makkelijk met parkeren, veel licht, grote workshopruimte. Er hangen heel veel mooie quilts. Gastvrij werd ik ontvangen, lekker koffie gedronken en heerlijk lang kunnen snuffelen tussen mooie lapjes, snuisterijen en al die handige tools die wij quilters onontbeerlijk vinden. Heerlijk gewoon. Van harte aanbevolen om er een bezoek te brengen!

De tentoonstelling in de Oliemolen in Heerlen heb ik aan mij voorbij laten gaan. We zijn lekker in Valkenburg op het terras gaan zitten en hebben zitten genieten van het prachtige weer, de gezellige drukte en een lekker glas. 
Mijn aanwinst (voor DJ):
Morgenavond weer Bee bij Wilma Karels. Vanavond ga ik nog even een blok voorbereiden voor mijn Blue Monday quilt.

Fijne week en genieten! Het wordt mooi weer.

Met Quiltgroeten
Marian

4 opmerkingen:

Sis Voorn zei

Gezellie !
Maar je hebt echt iets aan je voorbij laten gaan ;-)

Wietskes Quilts zei

En wat was het mooi weer he?
heerlijk warm daar in het zuiden.
leuk om je blog te lezen.
groetjes
Wietske

Guusje, zei

Wat een mooie fotos en wat heb je mooie aankopen gedaan.

Irena zei

Ja en daar bij Jacqueline mag ik iedere maand quilten,geweldig ,mooie blog,groetjes irena