Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!


zondag 13 april 2014

Tree of Life

Tree of life
Ja daar is ie dan.


De Tree of life top. De top is al enige tijd af.  Mijn vader wilde hem graag zelf door quilten. Keer op keer zei ik “zal ik hem zelf maar dubbelen” maar elke keer gaf hij aan dit zelf te willen doen. Maar dat zat er niet meer in.  
Helaas, vorige week zondag is hij in bijzijn van al zijn dierbaren rustig ingeslapen. Heel verdrietig, maar ook opgelucht. Hij was volledig op. Al maanden 24 uur per dag zuurstof (mijn vader had PH, dat is verhoogde bloeddruk in de longen, zeer zeldzaam), niets meer kunnen en volledig afhankelijk zijn.  We hebben hem thuis gehouden. Het huis stond open en iedereen kon in en uit. Een bijzondere week voor mijn moeder, mijn zus en mij. Maar ook heel fijn met elkaar, veel huilen maar ook lachen om al die verhalen die weer boven komen. 
Ik had voor de rouwkaart een collage van zijn leven gemaakt. Met daarop o.a. deze top !
Vrijdag hebben wij op hele persoonlijke wijze afscheid genomen. Daarna hebben wij het glas geheven op het leven van mijn vader. Precies zoals hij in het leven stond. 
Gisteren zou hij 80 jaar zijn geworden!

Fijne zondag !

5 opmerkingen:

Berna zei

Marianne, gecondoleerd met het verlies van je vader. Ondanks dat je vader niets meer heeft kunnen doen aan dit quiltje, zal het toch een dierbare herinnering aan hem zijn. Veel sterkte!

ria vogelzang zei

Ook van mij gecondoleerd met het verlies van je vader. Mijn vader is net in december overleden; ondanks alles wat je nog hebt kunnen betekenen op het laatst en het weten dat er niets meer gedaan kon worden, is het gemis toch erg groot.
Heel veel sterkte en je quilt is een prachtige herinnering aan hem!
Liefs, Ria.

Rya, Rotterdam zei


Gecondoleerd! Je Vader verliezen, ook al is hij oud, is een groot gemis! Ik wens jou en je familie veel sterkte om dit verlies te verwerken.
Groet,
Rya, Rotterdam

tiny zei

Gecondoleerd met het verlies van je vader, heel veel sterkte, en hou de mooie herinneringen vast. Groeten Tiny

Guusje, zei

Alsnog gecondoleerd met je vader. De quilt is erg mooi, en nu een speciale door de herinnering aan je vader. Heel veel sterkte gewenst.