Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!


zondag 22 januari 2012

Schoon schip maken

Ik heb weinig kunnen bloggen. Geen onwil maar gewoon geen tijd. Op mijn werk ben ik megadruk en mijn college is vanaf nu 6 weken uit de roulatie ivm een operatie. Naast mijn drukke gezin wil het jammer genoeg gewoon niet altijd lukken om naald en draad op te pakken. Daarbij komt dat ik her en der in huis van alles verspreid heb liggen. En omdat het vandaag toch slecht weer was heb ik schoon schip gemaakt.
Allereerst mijn hoekje op zolder opgeruimd

De poef naast de stoel, waar ik altijd zit te prutsen, geordend met daarnaast mijn onmisbare schootkussen.

En naast het schoon schip maken heb ik lijstjes gemaakt wat ik eigenlijk elke week wil doen.  Het lijstje ziet er zo voorlopig zo uit:
Elke week 1 huisje
Elke week een rij vingerhoedjes
Minimaal 2 blokken per week van mijn boerenwijffie
En minimaal 4 klosjes per week.
Nu het lijstje gemaakt is moet ik natuurlijk ook voorbereidingen treffen om dit zo op te kunnen pakken. En dat heb ik vandaag ook gedaan. Maar dat zien jullie in de loop van de week.

7 opmerkingen:

Guusje, zei

Wat ziet het er lekker opgeruimd uit. Zo kun je ook veel beter werken.

Lida zei

Goede plannen en met zo'n geordende kamer en voorraad moet dat mogelijk zijn, al zal het snijden nog best veel tijd in beslag nemen! Succes ermee en doe kalm aan, als het niet lukt geen man over boord! Groetjes
Lida

KijkDaarIs zei

soms heb je gewoon wat minder tijd om een steekje te maken....het is een hobby dus niks moet hoor..er plezier in hebben is het belangrijkste...
Wel lekker opgeruimd ..dat werkt wel..heel veel succes met je lijstje..ik hoop voor je dat het helpt!..;0))
Fijne avond..

Ada zei

Wat en gezellig hobbyhoekje heb je en zo netjes
Soms ontbreekt gewoon even de tijd en het voorwerk is vaak het meest tijdrovend
Maar geniet van elk steekje waar je tijd voor hebt dat is het belangrijkste

christine zei

tja dat heb je met een hobby het is geen werk jammer genoeg dat blijft toch als eerste wat je moet doen . maar daarna mag je ook weer gaan hobbyen succes met je lijstje

Ritainquiltland zei

Een opgeruimd huis staat voor een opgeruimd hoofd, zeggen ze toch altijd. Er zijn soms van die dingen die voor de hobby gaan. Ik heb zelf ook wekenlang niks kunnen doen. Het komt vanzelf weer. Succes!!

Hennie zei

Goed idee zo'n lijstje misschien werkt het, succes met je projecten.

Groetjes Hennie.