Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!


woensdag 4 januari 2012

Boeren Wijffie

Vandaag weer begonnen met mijn werk na 1½ week vrij te zijn geweest. Nou volgens mij had ik beter in mijn bed kunnen blijven liggen want om 08.00 uur vanochtend ging het al mis. Mijn laptop had blijkbaar na deze korte vakantie geen zin in om op te starten.

Tot vanmiddag half 5 zijn ze er mee bezig geweest en konden het niet vinden. En dan die vragen die ze stellen. “Of ik echt niet stekkers eruit had gehaald”, of ik poorten had verwisseld”, "of ik ze niet had vervangen" etc. Hoe verzin je het. Tenslotte vroegen ze zich af wat ik met de splitter (geen idee wat het is) had gedaan. Ik heb hen toch echt aan het verstand moeten brengen dat ik al 6 jaar lang op de dezelfde manier de computer opstart en ook weer afsluit en dat ik echt, echt waar nergens aan ben geweest. Maar ja, ze kijken mij, als 50 plusser, toch wat meewarig aan met een blik van “ach, je kunt het ook niet weten”.
Maaaaarrrrr, opeens moest er iets in een ander poortje en warempel alles ging het doen. Dat was wel heel vreemd allemaal. Voor de sfeer heb ik maar voor mij gehouden wat er op mijn lippen lag. Gevolg was wel dat ik om net om half 10 nog aan het werk was en niet verder kon met mijn Boeren Wijffie. Daar ben ik eind vorig jaar aan begonnen. Heb mooie Cival War stofjes verzameld en de eerste blokken zijn een feit.

Het is leuk werk om te doen. Elk blokje is weer anders. Verschillende malletjes zijn al gemaakt en ook op stof getekend. De sashings weet ik nog niet zo goed.Ik heb stof daarvoor aangeschaft maar ik twijfel of ik dit moet gebruiken. Het is een heel fijn streepje. Volgens degene die mij geholpen heeft was het geen probleem, maar mijzelf kennende ga ik toch vallen over streepjes die niet recht lopen. Ik zal morgen proberen een foto te plaatsen van de stof.
Sorry voor mijn relaas over de computer. Moest het even kwijt en eens temeer heb ik mij gerealiseerd dat wij zonder deze apparaten nergens meer zijn.
Voor straks welterusten!

3 opmerkingen:

Lida zei

Ha,ha, wat ken ik dat! Die vragen allemaal en je dan aankijken of je geschuffeld bent! Ja hoor, die oudjes moet je niet met PC's laten spelen zei er eens een! Hij was nota bene maar 2,5 week jonger dan ik! Maar wat een ellende dat je zo lang na moest blijven! Nu ik hoop dat je wijffie morgen wel aan de beurt kan komen, groetjes
Lida

Judith zei

Oei dat wijfie is zo leuk, ikzelf heb een lichte sashing met een zwart stipje. Erg leuk! Veel plezier met t maken.

Hennie zei

Die wijfie's zien er mooi uit ! ! !

Groetjes Hennie.