Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!


dinsdag 6 oktober 2015

Mijmeringen

Afgelopen zomer, tijdens de vakantie in Italië had ik voldoende tijd om wat te mijmeren.
Prachtig uitzicht over het water
Lekkere dingen op tafel
Lapjes om mij heen, naald en draad in de aanslag.
Mijn blog ligt al geruime tijd links van mij. Waarom? Geen tijd, geen zin, niets te melden, een quiltdip? Ach ja, en we hebben tegenwoordig ook Facebook.
Maar op Facebook plaats ik in de regel geen berichten over mijn gestoei met lapjes die ons quilters bezig houdt. Daar zijn eigenlijk de verschillende groepen voor geschikt en waar ik mij bij verschillende heb aangemeld. Maar dat is niet bij te houden als je alles wilt lezen en reageren. Dan ben ik alleen nog met de telefoon/computer bezig, terwijl ik eigenlijk juist met de lapjes aan de gang wil.
Hebben meerdere blogschrijvers / Facebookers dit ook?

Conclusie? vandaag mijn blog maar eens nieuw leven ingeblazen.
Mijn ateliertje is opgeruimd en van stof ontdaan (nee niet mijn lappen).
En, ik heb heel veel kleine en grote projecten liggen.

Kom op Marian, aan de slag!

Quiltgroet,
Marian3 opmerkingen:

tiny zei

Voel helemaal met je mee Marian, ook mijn blog komt niet zo veel in beeld als Facebook. De pc vraagt zoveel tijd om alles te lezen te beantwoorden enz. dat ik mij heb voorgenomen 2 uur per dag te kijken en lezen en/of iets te posten en dan uit dat ding. hahaha. Bevalt goed. Soms s'avonds soms overdag. Succes met je voornemen. Groeten Tiny

Annelies zei

Ondanks dat ik regelmatig op Facebook kijk doe ik toch ook wat aan mijn blog. Ik vind het net iets minder vluchtig dan Facebook.

Thuis bij Tjits zei

Wat leuk dat je het bloggen weer opgepakt hebt Marian! Facebook kost inderdaad heel veel tijd en gaat eigenlijk ten koste van alle leuke dingen die je ook wilt doen.
Even je fb checken en je bent zo weer een uurtje verder..
Maar je ateliertje is opgeruimd, dus nu lekker aan de slag:)

Liefs, Tjits