Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!


zondag 5 januari 2014

Plannen!

Het mag nog. Voor jullie allen een goed, gezond en creatief jaar toegewenst. Dat we maar veel met naald en draad bezig mogen zijn.

Dat is weer een tijdje geleden. Dat ik geschreven heb hier op mijn blog en dat ik met lapjes ben bezig geweest. Maar ik volg jullie wel hoor, laat ook geregeld berichtjes achter maar om de een of andere manier wil het niet lukken. Zorgtaken, gezin, werk het slokt al mijn tijd op.

Gisteren de kerstboel opgeruimd. Altijd enthousiast om de boom te kunnen zetten maar ook reuzeblij als de boel weer naar zolder kan.

Ja Tjits zoals je ziet is je boom weer gebruikt en kreeg veel bekijks! 

Dan nog even snel op de fiets om wat voorjaar in huis te halen. Als ze uitkomen staat dit zo gezellig en je hebt er langer plezier van dan een bos bloemen.

En heb je nog plannen dit jaar zul je je afvragen? Een heel jaar ligt voor ons. Jazeker, zoals altijd veel plannen!

Mijn tree of life afmaken, mijn schoondochter leren haken, blauwe hexjes uitbreiden. Eindelijk een begin maken met DJ en ik ga in januari beginnen met een BOM van Petra Prins.  Zeer ambitieus, maar ja zonder plannen komen we er ook niet. 

Fijne zondag

4 opmerkingen:

tiny zei

Ook voor jou nog de beste wensen en een creatief jaar. Je hebt wel hele leuke plannen, hoop dat het je allemaal lukt, en zo niet, er is niet wat moet. We moeten er wel plezier in houden. Groeten Tiny

Lida zei

Succes met alle plannen, maar vooral plezier met de steekjes en een goede gezondheid! Groetjes
lida

Judith zei

Wat heerlijk dat je zoveel plannen hebt, heel veel plezier met t maken van Jane!

Guusje, zei

Ook voor jouw en je dierbaren en geweldig nieuw jaar gewenst. Leuk de bollen idd lekker een beetje voorjaar in huis. En wat een geweldige plannen heb je voor dit jaar het gaat uitkomen ik weet het zeker.