Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!


donderdag 27 juni 2013

van alles wat

Ja waar zal ik beginnen. Ik ben de laatste weken druk geweest met van alles en nog wat. De vakantieperiode staat voor de deur dus er moet van alles geregeld en gepland worden op het werk. En ook thuis is merkbaar dat het studiejaar ten einde loopt.

Een geslaagde
Ja de jongste is geslaagd voor Civiele Techniek. Dus de vlag kon uit en gisteravond is het diploma uitgereikt. Op naar het HBO.
Leuke post
Ja, vandaag kwam de post met o.a. deze stof.
Bij Wilma Karels had ik vorige week dit enige stofje gekocht. Maar als achtergrond stof kun je natuurlijk altijd meer gebruiken. Dus lag vandaag een metertje extra bij de post. In werkelijkheid is de kleur ecru. De foto is bij avondlicht genomen, vandaar die gele kleur. 
En van Sis kreeg ik dit een stukje van die scheurvlies. Sis, bedankt en fijn dat je het eerste blok hebt voorbereid. Ja ik zit zo stilletjes aan te denken (eigenlijk dromen hoor) van de Dear Jane. Stofjes heb ik genoeg, achtergrond inmiddels ook voldoende. En nu nog heel veel moed en tijd J

Italiƫ
Afgelopen week ging mijn maatje op pad naar Italiƫ.
Hij fietst daar a.s. zondag de Dolomietenmarathon met een stuk of veertien gelijkgestemden.
Maar het weer is spelbreker. Dit was wat hij maandagochtend aantrof toen hij de luiken opendeed
Ongelooflijk nietwaar. Bijna juli !!!Het is erg koud momenteel. Duimen dus dat het zondag wat beter weer is. Morgenochtend vertrek ik met een vriendin ook richting Dolomieten om onze mannen aan te moedigen. Heerlijk, een paar dagen eruit. Morgenochtend bijtijds het wekkertje zetten om met de trein naar Schiphol te gaan.
Quiltwerk gaat niet mee. De ervaring leert dat daar niets van komt. Maar de e-reader is weer helemaal bijgewerkt met veel nieuwe boeken.


Tot snel.

4 opmerkingen:

Lida zei

Gave stof en ik wens jou en je vriendin een zonnige vakantie en hoop voor de mannen dat de sneeuw verdwenen is! Groetjes
Lida

tiny zei

Gefeliciteerd met je zoon, en dit is ja nog erger dan de regen hier. Veel plezier en hopelijk een hele zonnige vakantie.

Guusje, zei

Van harte gefeliciteerd, een hele prestatie. En natuurlijk een hele fijne vakantie gewenst.

Annelein zei

Gefeliciteerd met de jongste... Een hele mijlpaal...