Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!


zaterdag 30 maart 2013

Lekker lang weekend!

Daar ga ik van genieten. Na de Pasen krijg ik weer een collega en zijn al die die maanden gelukkig voorbij waarbij ik heel veel uren heb gewerkt.
En nu is het weekend, het huis aan kant, een potje thee gezet en ..….. helaas op dit moment sneeuwt het weer hier.
Deze pot staat bij mij op tafel te pronken. Simpel met allerlei takjes, bollen met narcissen, eitjes, veren, echte eierschalen en hier en daar een piepklein vogeltje. Een echte lentepot.

Quilten? Ik zou bijna niet meer weten wat het is. Tussendoor alleen bezig geweest met blauwe hexjes. Een werkje waar je niet bij na hoeft te denken.
Gisteren de nieuwe Quiltmania gekocht en dat geeft volop inspiratie. Dus ik ga lekker op de bank. Laat Pasen maar komen.

Hele fijne dagen allemaal, geniet ervan!

Lieve groet,
Marian

4 opmerkingen:

wilma oud zei

Jij ook fijne WELVERDIENDE Paasdagen Marian, Groetjes Wilma

Judith zei

Wat een mooi paasstuk bij je op tafel. Die had ik ook zo kunnen kopen, prachtig. Geniet van je dagen.

Thuis bij Tjits zei

Ha Marian, ik hoop dat je lekker geniet van je vrije weekend en de paasdagen, heerlijk om nu met de beentjes omhoog lekker achter het glas te genieten van het zonnetje en je nieuwe quiltmania, misschien ondertussen ook wat nieuwe ideetjes opdoen:)
Fijn dat je na dit paasweekend een collega erbij krijgt, zodat voor jou de druk er een beetje afgaat, is wel even nodig denk ik!

fijne dag!
lieve groet van Tjits

Guusje, zei

Wat een leuk lentepotje. Ik hoop voor je dat het weer minder druk wordt.