Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!


dinsdag 12 februari 2013

Een AFFO !


De quilt voor mijn zoon is een AFFO geworden. Met dank natuurlijk aan mijn vader die de quilt heeft door gepit. Ze zijn er heel blij mee en het staat heel leuk in hun huisje.Omdat het allemaal vierkante en rechthoekige blokken zijn hebben we wat zitten puzzelen hoe de quilt doorgepit zou worden. Uiteindelijk kwam mijn vader op het idee om er cirkels van te maken. Dan voorkom je dat je de ene helft in naad quilt en de andere helft erboven op. Met uiteindelijk een heel leuk en goed resultaat. 
Nu nog een label erachter en het is helemaal af.
Hun vrienden vroegen al waar ze een bestelling kunnen plaatsen. Haha, We moeten er maar geen productiewerk van maken.

Gisteravond weer bee gehad bij Heleen. Jammer dat Gradie en Ans er niet bij waren maar José (geen blog) is als nieuweling aangeschoven. Zij was met een hele mooie voorjaarsquilt bezig, met héééél véééél  applicatie. Zo mooi! Jammer dat applicatie nog steeds niet tot mijn favorieten behoort. Maar eens …..!

Fijne dag

5 opmerkingen:

Lida zei

Gave quilt geworden en wat fijn dat je Pa mee heeft geholpen! Fijne dag
Lida

yvonne zei

Pracht quilt geworden!!

wilma oud zei

Wat bijzonder dat je vader zo mooi kan quilten. Hij is heel mooi geworden. Petje af voor jullie. Groetjes Wilma

Thuis bij Tjits zei

wat supermooi Marian!! en zo leuk om dat samen met je vader te doen, echt uniek! wat een goed idee om er cirkels op te maken, maar jeetje wat een werk, precies rond én zo goed gelukt!

hoe gaat het met de carnavalsdrukte? er zijn zeker heel wat pannen soep en andere lekkere dingen doorgegaan hihi.. wel heel gezellig!!

fijne avond Marian!
lieve groetjes, Tjits

Guusje, zei

Wat een prachtige quilt en wat geweldig dat je vader hem heeft gequilt.