Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!


maandag 21 januari 2013

Rommelkamer


Het is lang geleden dat ik een blogpostje heb geschreven laat staan dat er iets van quilten is gekomen. December en januari zijn voor wat betreft mijn werk hele drukke maanden. Ik heb nog steeds geen nieuwe collega dus zit nog in mijn uppie elke week flink veel overuren te maken. Blogs van jullie heb ik wel redelijk bijgehouden en hier en daar reacties geplaatst.
De kerstvakantie hebben wij besteed aan een interne verhuizing: de middelste DS is naar zolder verhuist maar er moest eerst flink worden opgeruimd, (2 keer naar de milieustraat gereden met een volle auto!), schilderen, sauzen enz. Als kers op de taart werd er een nieuw bed gekocht bij Ikea. Nou daar wordt je niet vrolijk van in de Kerstvakantie. Wat een drukte.

Maaaaaarrrr, tada tada tada. Ik heb nu echt een eigen kamer voor mij helemaal alleen. Alles staat op zijn plek, schoongemaakt. Mijn moeder kwam even kijken en zij verklaarde uit de grond van haar hart “kind wat moet je met al die rommel”. Nou ja zeg, wat vindt je daar nou van. In tegenstelling tot mijn vader heeft zij helemaal niets met lapjes. Dus werd mijn kamertje omgedoopt tot
Alleen nog een paar dingen ophangen en een tafel erbij waar ik de naaimachine kan laten staat. Wat ben ik hier blij mee. Muziekje op de achtergrond, kaarsjes aan, pot thee op tafel. Heerlijk knus.

Links naast deze kast met vakken heb ik een grote kast staan met al mijn lapjes. Wat een opruiming zeg.

Ik ben weer verder gegaan met mijn boerenwijffie. Ik kwam zoveel geschikte lapjes tegen dus kan ik er weer even tegen aan. 
In mijn quilthuisje hangt in januari een oude getrouwe. Tja, met al dat schaatsen op tv! 


Fijne avond.

8 opmerkingen:

Marina zei

Moet je je moeder eens langssturen bij mjjn kamer... Dat is echt een rommelkamer! Mijn man zouner heel wat voor over hebben ala mijn kamer er net zo uit zag als die van jou ;-)
Groetjes
Marina Fluit

Ans zei

Niks geen rommelkamer, het is een gezellige hobbykamer. Ik vind trouwens de bovenkant van je blog ook erg leuk.

Lida zei

Gave kamer zeg, lekker ruim en heerlijk veel kastruimte! Geniet er maar van en je januari quiltje is ook schattig, groetjes
Lida

Ada zei

Je hebt aan het harde werken een supergezellige kamer overgehouden waar je vast veel creative uurtjes zult doorbrengen

Geniet ervan !

Guusje, zei

Wat een heerlijke kamer heb je hier kun je veel uurtjes doorbrengen.

Thuis bij Tjits zei

gezellig om weer een post van je te lezen Marian! en wat heerlijk dat je nu een eigen "rommelkamer" hebt, zo fijn om daar met een pot thee en een heerlijk muziekje te kunnen rommelen en alles lekker te kunnen laten liggen is ook zo fijn!
je schaats is erg leuk!!

geniet van je nieuwe kamer, je eigen plekje!

lieve groetjes, Tjits

wilma oud zei

Je kamer is prachtig geworden en heel opgeruimd. Ik wil altijd zoveel mogelijk van alle mooie dingen genieten op mijn kamer, dus daar ligt en staat heel veel, maar daar houd ik van.(alleen op mijn kamer hoor) Ieder zijn ding, zeg ik maar. Geniet van je mooie kamer. Groetjes Wilma

tiny zei

Rommelkamer......dan is ze nog nooit bij mij geweest. Ziet er prachtig uit, geniet van je "rommelkamer".
Groeten Tiny