Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!


zondag 25 november 2012

Zomaar een zaterdag


Via via, ik weet niet meer welk blog, kwam ik bij Tjitske terecht. En ik was gelijk helemaal verliefd op deze houten kerstboom. Dus na wat mailverkeer ging ik gisteren al vroeg op weg naar het Drentse land.
Ik werd hartelijk ontvangen door Tjitske in haar warme, sfeervolle keuken en wij hebben heel gezellig zitten kletsen over van alles en nog wat. Fotograferen is haar passie en ze maakt zulke mooie foto’s die zij weer verwerkt in kaarten. Kijk eens op haar website.  Haar man maakt meubilair en woonaccessoires van steigerhout. Zo ook dus de kerstbomen van steigerhout.
Na  zo’n kleine 2 uur mogen genieten ging ik met mijn kerstboom en uiteraard kaarten weer richting het Gelderse.
En daar reed ik geruime tijd achter deze vrachtwagen.
Volgeladen met kerstbomen. Het werd ontzettend mistig en met die kerstbomen voor mij en zo’n mooie achterin de auto kreeg ik echt zin in die gezellige maand die nog voor ons ligt. Maar eerst wilde ik nog een tussenstop maken in Rouveen. Ik was tenslotte toch in de buurt. En bezoekje aan Stegeman textiel stond al heel lang op mijn lijstje. Ik heb mijn ogen uitgekeken. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het in huis. En ook hier was de ontvangst allerhartelijkst.
En natuurlijk kwam ik niet zonder lege handen thuis. Wat blauwtjes die ik aan het sparen ben, een mooie achtergrond stof met sterretjes. En, altijd handig een broderietje.
Thuisgekomen was het ook heerlijk vertoeven. Mijn DH had de was weggewerkt, de kamer aan kant, wat wil een mens nog meer. Dus met een heerlijke kop thee nagenieten van deze zaterdag, zo een met een gouden randje.
En dit is ‘m dan. Na Sinterklaas krijgt hij een plaatsje op de vensterbank.

Fijne zondag.

6 opmerkingen:

Ritainquiltland zei

Heel leuk die kerstboom. Eigenlijk zonde om hem alleen met Kerst te gebruiken. Die blauwtjes zijn prachtig, ik denk dat ik ook maar eens naar Rouveen moet. Laat je nog een foto zien van de kerstboom
als je hem versierd hebt?

Annelies zei

Een hele mooie en bijzondere kerstboom !

Thuis bij Tjits zei

ha Marian wat een leuke post over een hele leuke ontmoeting! Ik heb er ook van genoten en als je weer eens in de buurt bent van harte welkom hoor:)
Ik ben helemaal weg van je blauwe stofjes, ik ga ook maar eens een kijkje nemen bij Stegeman textiel, dank je voor de tip!
en wat een mooie quilt achter de leuke (hihi) kerstboom!

fijne avond!
lieve groetjes, Tjits

Guusje, zei

Wat een leuke kerstboom, je lapjes zijn ook al zo mooi,

Lida zei

Wat leuk jouw houten kerstboom en wat een gave stofjes! Fijne dag
lida

wilma oud zei

Leuke boom. Zal zeker mooi staan straks bij jou en mooie stofjes heb je gekocht. En natuurlijk een lieve man, die zo goed voor je zorgt. Geniet ervan. Groetjes Wilma