Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!


zondag 28 oktober 2012

Een uurtje extra


Tja wat ga je daar mee doen? Strijken? Nee, geen zin. Beginnen met het opruimen van de zolder? Nee geen zin. Alvast notulen uitwerken ? Nee, geen zin. Uitgebreid in bad? Nee, gun ik mij de tijd niet voor. Maar wat dan? Nou dat is dit.

Afgelopen dinsdag hebben wij hier stof uitgezocht voor een quilt op de nieuwe bank bij mijn zoon en zijn vriendin. Ze hebben haast en willen er geen jaar op wachten was de boodschap. Dus ermee aan de slag. Het patroon is de versneden 9 patch blok uit de Quiltmania juli/augustus 2012. Eerst alle stof gesneden en dan krijg je allemaal stapeltjes.

Naaimachine tevoorschijn. Tjonge die zat onder het stof. Haha, lang niet gebruikt.  Hier een paar blokken  (het gaat wel snel zo hoor).

Tussendoor nog een 7-lagensalade gemaakt voor bij de pasta (deze salade moet altijd een paar uurtjes staan).
Voilà, een flinke stapel met blokken die ik nog ga versnijden.


Maar daar heb ik mij maar niet aan gewaagd. Eind van de middag wat geborreld en dan is dat niet zo verstandig om zo’n precies werkje te doen.
Ik ben benieuwd naar het effect.
Morgenavond gezellig weer bee bij Wilma. Zin in. Het is al zo lang geleden dat we met deze groep bij elkaar zijn geweest.

Fijne avond !


5 opmerkingen:

Ineke B zei

Prachtige stoffen! Ben ook benieuwd naar het effect.

Veel plezier bij de bee! Ineke

Lida zei

Heel benieuwd hoe je gaat snijden en wat gebruik je prachtige stoffen! Geniet van je steekjes, groetjes
Lida

tiny zei

Wat een mooie kleuren, ben heel benieuwd hoe het er uit gaat zien na het snijden. Succes ermee.

Guusje, zei

Wat een mooie stoffen en wat wordt dit mooi ben erg benieuwd naar het eindresultaat.

Eefje Ederveen zei

Erg mooie, warme kleuren. Doen mij gelijk denken aan deze tijd van het jaar. Ben erg benieuwd hoe deze quilt eruit zal gaan zien.