Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!

zondag 3 juni 2018

Het was zo'n dag .....

Je hebt soms zo'n dag dat alles gewoon klopt. En gisteren was zo'n dag. Wij, Margot, Elke, Marja en ik komen 1 x per maand bij elkaar voor een bee bij Henriette Blom van Quilt at Home. Jet wordt dit jaar 50 en wij hebben begin dit jaar onze koppen bij elkaar gestoken en voor Jet een quilt gemaakt. Zij is gek van de stoffen en patronen van Edyta Sitar. Nu wilde het dat Edyta een bom uitgeeft dit jaar van dit patroon. Elke en ik hebben het boek en met puzzelen, passen en meten hebben we de quilt samengesteld. Een paar keer bij elkaar geweest, stoffen uitgewisseld, achterkant op de beurs gekocht en langzaam maar zeker werd het een echte quilt. We hadden een app groep aangemaakt en geregeld klonk er een het pingeltje dat er weer een berichtje, vraag of foto binnenkwam. En dit alles zonder dat Jet het wist.
Met de vakantieperiode voor de deur en iedereen weer uitvliegt was gister het moment daar. Ze is nog niet jarig maar dat mocht de pret niet drukken.
Een beeldverslag van begin tot het eind:
Het begin: Het cadeau:

Het resultaat:

Het was een feestje om er met elkaar aan te werken. Met liefde gemaakt!

Fijne zondag. Geniet ervan en tot een volgende post!
5 opmerkingen:

Elke zei

Je hebt er een mooi verhaal van gemaakt. Het was inderdaad heel speciaal, in het gemein met elkaar aan de quilt werken en dan gisteren de reactie van Jet. Iets dat we nooit zullen vergeten.

'Quilt@Home door Joos & Jet zei

Oh Marian, gisteren was een van de mooiste momenten van de laatste tijd. Dat jullie dit voor mij hebben gedaan kan ik nog steeds niet geloven. Ik ben er onwijs blij mee en nog blijer dat onze paden bij elkaar zijn gekomen. Ik hoop,dat we nog veel,steekjes met z’n allen gaan zetten. 3xM+E = inspiratie, gezelligheid & een luisterend oor. Nog,aals bedankt dames x

marja zei

Was een super dag en Marian wat heb je een leuke blog👍

Esperanza zei

Una autentica maravilla. Me encanta.

شركة المثالية zeiشركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تنظيف كنب بالخبر
شركة تنظيف مكيفات بالخبر