Kom Binnen !

Kom Binnen!
Mijn blog gaat voornamelijk over mijn hobby patchwork en quilten. Daarnaast zal ik af en toe berichten plaatsen over hen die ik liefheb en andere dingen die mij bezig houden. Reacties vind ik leuk om te lezen. Veel lees- en kijkplezier.
Quilts, met liefde gemaakt!

woensdag 10 juli 2013

Beppen bij Bep

Gistermiddag kreeg ik rond vier uur een berichtje van Bep dat zij nog ruimte had voor de zomerbee omdat er een paar dames zich hadden afgemeld.
Niet lang geaarzeld en Bep gemaild of ik van de partij kon zijn. Nou dat was het geval dus vanochtend rond 9 uur ging ik zonnig op weg naar Hall. Het is maar 28 km bij ons vandaan maar helaas bleef het niet zonnig want naarmate ik dichterbij de Hemeriete kwam werd het steeds meer bewolkt en grauw. Maar dat mag de pret niet drukken, het kwam helemaal goed.

We hebben heerlijk buiten gezeten. Vestje aan of een fleecedekentje om je heen en maar prikken in de lapjes. Carolien (geen blog, wel Pinterest) hield een show en tell (sorry, geen foto’s gemaakt). Wat heeft zij al veel quilts gemaakt. Allemaal even mooi. Grote quilts, kleine quilts, en tops die nog niet af zijn. Maar zoals bij velen van ons zit er achter elke quilt wel een verhaal waarom de quilt zo bijzonder voor ons is. 

Op tafel stond dit prachtige boeketje lathyrus.
Hier wordt hard gewerkt en zoals je ziet kwam in de middag de zon heerlijk door.
De tuin, die er op dit moment zo mooi bij staat.
En als verrassing kregen we de zomeruitgave van Quiltmania mee. Weer allemaal projecten om van te smullen. 
Aankopen mogen natuurlijk niet ontbreken.
Heb je ook nog iets gedaan vandaag zul je je afvragen. Jazeker, ik ben vandaag flink opgeschoten met het maken van de vierkantjes voor de tree of life. Ik ben ruim over de helft.

Heerlijk, ik heb genoten van deze fijne dag.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Marian
Ik wist niet dat je een blog had erg leuk
En wat een verrassing om dan iemand uit je eigen dorp te ontmoetten die ook quilt
Groetjes carolien

ella zei

Wat een gezellig geluk voor je dat er ruimte op de BEE was. Heerlijk sfeerblog heb je.

Thuis bij Tjits zei

Hallo Marian, wat ziet dat er sfeervol uit, heel gezellig lijkt me dat om zo met elkaar lekker creatief bezig te zijn. En wat een prachtige tuin!

lieve groetjes, Tjits

Guusje, zei

Wat leuk dat je alsnog mee kon doen. Je hebt mooie aankopen gedaan en wat zijn je blokjes mooi geworden. Leuk dat jullie de Quiltmania meekregen.

Berna zei

Wat een heerlijk dagje! Leuk dat we mogen meegenieten. Oh en ik ruik de lathyrus al. Lekker!
De tree of life wordt hier ook gemaakt maar ligt weer even stil omdat ik hem op de machine wil maken en daar is het weer nu even te mooi voor.